De top 5 wordt maandelijks samengesteld door de adviseurs van het WSP en wordt per nieuwsbrief verstuurd naar zo’n 1.300 werkgeversrelaties.

Graag vragen wij jullie aandacht voor deze 5 toppers:

Thalia
Thalia is open, positief ingesteld en een harde werker die niet terugdeinst voor minder leuke werkzaamheden. Bovenal heeft zij echt hart voor het HR-vak. Ze heeft een afgeronde HBO-opleiding Human Resource en heeft o.a. gewerkt bij KPMG en Dell. Bij MAC was zij de eerste HR-medewerker in de organisatie en heeft ze zelfstandig de HR-administratie opgezet van ruim honderd medewerkers.

Thalia maakt graag weer deel uit van een HR-team en is voor 32 uur per week beschikbaar .

Dominic
“Mijn naam is Dominic. Ik ben 20 jaar en woonachtig in Purmerend. In mijn vrije tijd klus ik graag voor anderen en sleutel ik aan mijn scooter. Ik ga zorgvuldig te werk, waarbij de klus voor mij leidend is. Overwerken, ’s avonds en/of in de weekenden is voor mij dan ook geen probleem. Met name schilderen vind ik leuk, maar daarnaast sta ik ook open voor andere banen waarin ik met mijn handen kan werken.”

Overigens ontvangt Dominic geen uitkering. En dat wil hij ook niet, hij wil lekker werken!

Ilze
Ilze is een HLO-Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek afgestudeerde jongedame van bijna 25 jaar op zoek naar startersbaan in een laboratorium. Het leukste vindt zij het om onderzoeken te doen. Zij heeft ervaring in algemene laboratoriumtaken zoals pipetteren, analyses inzetten, protocollen uitvoeren, presenteren in kleine groepen en het schrijven van analyses.

Ilze werkt graag in een team waar zelfstandigheid belangrijk is. Zij kan goed overweg met Word, Excel en Powerpoint. Ilze reist met het OV. Zij zou heel graag haar uren langzaam opbouwen van 24 uur tot fulltime.

Helpt u deze leergierige, accurate, betrouwbare en ambitieuze jongedame aan een baan in uw laboratorium?

Snoo
“Ik ben Snoo, ik ben handig met mijn handen en kan ook goed overweg met de PC. Ik heb een hele brede ervaring op verschillende gebieden; van ontwerpen tot maken, adviseren, overleggen en managen. Gemotiveerd om te werken, sterk associatief denken, fijne motoriek, lekker sociaal en collegiaal. Tot slot je leer me pas echt kennen als je een proefperiode met mij hebt gewerkt, daag me uit en je zult fijne resultaten merken!”

Usha
“Ik ben Usha en  ik woon in Purmerend. Ik heb al inmiddels al meer dan tien jaar werkervaring als secretarieel administratief medewerker. Ik ben op zoek naar een baan in de richting administratief, receptioniste/telefoniste.

Verder heb ik een sociaal karakter en werk ik het liefst met en voor mensen. Mijn drijfveer is om zo klantvriendelijk en service gericht  werk te gaan. Hierbij zorg ik voor een uitstekende dienstverlening. Ik heb oog voor details en sta garant voor een prettige samenwerking.”

Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, of voor het opvragen van een cv.

U kunt ons bereiken via communicatie@werkom.nl