Financieel voordeel voor werkgevers

Als u met het WSP in zee gaat dan kunt u rekenen op gedegen advies. Voor een deel van onze kandidaten geldt dat zij een extra zetje in de rug kunnen gebruiken om weer aan de slag te komen. Daarom staan er voor werkgevers vaak aantrekkelijke (financiële) regelingen tegenover.

Ontdek met het WSP hoe sociaal ondernemen en het vinden van geschikte kandidaten hand in hand kunnen gaan.

Wij bieden maatwerk en gaan graag met u in gesprek om u over de mogelijkheden te informeren.

Subsidies en re-integratiemiddelen zijn niet op iedere kandidaat van toepassing en kunnen per kandidaat en functie verschillen.
Wij denken graag met u mee!

Subsidies

[ultimate-faqs include_category=’subsidies’]

Adviezen aan u

Wij kunnen u helpen met een advies op maat voor uw organisatie. Als bedrijf of instelling zijn er diverse manieren om zich open te stellen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt:

Advies inclusieve arbeidsorganisatie: Wij analyseren functies in uw bedrijf en zoeken in de bestaande werkprocessen naar eenvoudige werkzaamheden. Deze combineren we tot een nieuw takenpakket, waar we vervolgens een geschikte kandidaat bij zoeken.

Functiecreatie: Een methodiek om een specifieke arbeidsplek te creëren. Bijvoorbeeld door de werkdruk te verminderen of eenvoudige taken door mensen met een arbeidshandicap te laten uitvoeren.

Groepsdetacheringen: U kunt ook werk uitbesteden. Een geheel werkproces wordt uitgevoerd door onze kandidaten onder eigen aansturing. Bijvoorbeeld bij productie, assemblage en logistieke activiteiten.

Jobcarving: Beperkte aanpassing van bestaande functies. Door kleine aanpassingen in het takenpakket kunnen  functies geschikt  worden gemaakt voor mensen met een arbeidsbeperking.

Social Return: Heeft u een opdracht van, of levert u producten of diensten aan de gemeente? Dan kan het voorkomen dat de gemeente als extra tegenprestatie afspraken met u maakt over het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat heet Social Return on Investment (SROI). Het WSP ondersteunt u graag om invulling te geven aan SROI.

Werving op bestaande functies: De werving en selectie worden aangepast op bestaande functies om deze open te stellen voor kandidaten met een doelgroepen indicatie.

Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen
en heeft u een vacature?

Deze werkgevers gingen u voor

Wij zijn continu op zoek naar samenwerking met o.a. bedrijven, onderwijsinstellingen en werkgeversorganisaties.
Heeft u ideeën over samenwerking? Wij maken graag een afspraak met u om deze te bespreken.